Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Keňa »

Wellness v Keni

Snad každý z nás sní o tom, že si na dovolené užije nejen vycházek do přírody a koupání se v moři, ale také zdejších wellness procedur, které se mohou různit na základě toho, do jaké destinace se vydáte. I Keňa má své specifické procedury, které Vás pohladí nejen po těle, ale také na duši. Takže, vypusťte z hlavy všechny starosti a užijte si příjemné ozdravné procedury, po kterých se budete cítit jako znovuzrozeni!

Zatoužíte-li po klasické masáži, můžete se nechat namasírovat od černošek, které Vám budou k dispozici téměř na každé keňské pláži. Avšak nechcete-li pouze namasírovat bolavá záda a raději byste vyzkoušeli něco opravdu unikátního, doporučujeme Vám zajet do Lamu a tam navštívit slavný Banana House. Zde si můžete dopřát nejen nespočet wellness procedur, ale také si zacvičit stále více populární jógu. Banana House se může pyšnit doslova éterickou atmosférou, která dýchá z každého koutu interiéru. Dům byl postaven stavitelem Mohamedem Ali Mbarakem, kterému se údajně přezdívalo „Banán“.

Když už se na toto krásné místo vydáte, těšit se můžete nejen na vyhlášené wellness procedury, ale také na lenošení u pohodlného sezení v tropické zahradě nebo v houpací síti. Vyzkoušet tady můžete konkrétně jóga programy, masáže a možná, že se také přiučíte „umění žít“. Dále zde můžete absolvovat kurzy vaření, meditace, ale také šnorchlování nebo přenocování na Manda Island. Spojte odpočinek s dobrodružstvím a vězte, že na tuto skvěle strávenou dovolenou rozhodně nezapomenete!

Dalším oblíbeným místem pro relaxaci a regeneraci je bezesporu Diani Reef Beach Resort & Spa. Jedná se o jedny z nejpopulárnějších lázní v zemi a orientují se především na navození pohodové atmosféry a také na rozvoj přirozené krásy a zdraví. Procedury, jež jsou zde prováděny, se snaží eliminovat stres, napětí a nemoci, které vznikly v důsledku uspěchaného životního stylu. Zároveň je kladen důraz na tzv. Holistické zdraví a na zapojení složek, které mají úzkou spojitost s přírodními prvky. Těšit se tedy můžete na Ayurveda, Thallaso terapii, aroma terapii, hydroterapii, reflexoterapii, jógu, aerobik a na mnohé další.

Obrovské množství lázeňských komplexů se nachází především v hlavním městě, v Nairobi. Nyní Vám představíme některé z nich!

Aromatics Spa se soustřeďují především na procedury jako jsou peeling, masáže, zábaly, vodní procedury, obličejové masky, koupele, speciální kúry na ruce a také na zhubnutí přebytečných kil. Lázně rovněž ponoukají speciální wellness nabídky, které mohou být sestaveny na míru přímo pro Vás! Dále pak můžete využít i speciálních balíčků.

Lázně Cleopatra se specializují na péči o pleť, ruce, nohy, vlasy, nehty a samozřejmě, že nemůžou scházet ani tolik populární masáže. Všechny tyto nabízené služby jsou určeny k omlazení těla, mysli i ducha.


 

Turistické informace o Keni!

Aktuální nabídka zájezdů do Keni



 

 
Tagy: , , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist