Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Keňa »

Svatba v Keni

Chystáte se říci „ano“ svému vyvolenému či své vyvolené a chtěli byste tento velký den prožít v netradičním duchu? Pak je Keňa tím ideálním místem. Spojte svůj život s milovanou osobou navěky uprostřed divoké buše nebo na romantické pláži pod palmami, a odneste si na tyto jedinečné chvilky nezapomenutelné zážitky!

Jestliže se rozhodnete uzavřít manželství právě tady, je dobré se seznámit s několika základními informacemi, jejichž neznalost by mohla Váš velký den vcelku zásadně ohrozit. Abyste v Keni mohli uzavřít sňatek, musíte zde pobývat nejméně 21 dnů. Pokud z Vaší strany není možné tuto lhůtu dodržet, je třeba zažádat si na matrice o zvláštní povolení. Pokud Vám bude toto povolení vystaveno, stačí Vám dorazit do Keni pouze čtyři dny před obřadem, abyste zde vyřídili ještě nějaké další formality.

Míst, kde můžete říci svému partnerovi „ano“, je v Keni opravdu hodně. Záleží pouze na Vás, čemu dáváte přednost. Je libo pláž, kde Vám budou bosá chodidla omývat mořské vlny? Nebo raději balón, kdy budete moci téměř až z mraků sledovat život divoké zvěře na zemi? A nebo chcete dva životy spojit v jeden uprostřed keňské buše? Vašim přáním se meze nekladou. Stačí si jen vybrat!

V Keni můžete uzavřít dva typy sňatků – civilní a církevní obřad. Civilní obřad se může konat buď na zdejší matrice, a nebo na jakémkoliv jiném místě, které si sami vyberete. Avšak rozhodnete-li se pro druhou variantu, budete si muset opatřit pro svatbu na vysněném místě zvláštní povolení. Během sňatku musí být přítomní také dva svědci a to, zda-li si na obřad pozvete ještě další hosty, závisí už jen a pouze na Vás.

Zvolíte-li si náboženský obřad, pak si můžete vybírat hned z celé řady obřadů, které jsou uznány podle keňského práva, například lze uzavřít sňatek v duchu křesťanství, islámu a nebo hinduismu, ale taktéž můžete absolvovat tradiční africký obřad. Jestliže se chcete vzít přímo v kostele, není to v Keni žádný problém. Avšak pozor, manželství by mělo být uzavřeno v souladu s regulemi zákona o manželství, které je dobré si doma předem nastudovat. Ať už budete mít církevní či civilní obřad, měli byste ihned po něm obdržet oddací list.

Keňa je ideálním místem nejen pro svatební obřady, ale také pro líbánky. Jde totiž o velmi romantické prostředí, které přímo vybízí k tomu, aby se tam oslavovala láska a vše s ní spojené. Ubytovat se můžete v luxusních apartmánech, které Vám poskytnou soukromí a pocit intimity. Stejně tak si však můžete dopřát dny strávené pod širým nebem a ve stínu palem, kde budete moci zažít kouzelné, ničím nerušené chvilky s člověkem, kterého nade vše milujete. Chcete-li si dopřát opravdu netradiční ubytování, pak vyzkoušejte některý z kempů, které jsou mnohdy vybaveny téměř až nadstandardně. Doporučujeme například Mara Bush Camp, který je obklopen klidnými lesy, nebo Sweetwaters Tented Camp.

Během dne můžete navštívit některý z národních parků, vydat se na nákupy do moderní metropole Nairobi a nebo jen lenošit na pláži. Večer pak můžete pozorovat nebe poseté hvězdami, popíjet šampaňské a naslouchat řevu divoké zvěře z dáli. O romantické chvilky tedy v Keni rozhodně nebude nouze!


 

Turistické informace o Keni!

Aktuální nabídka zájezdů do Keni



 

 
Tagy: , , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist